Facilități Pensiunea Rio Divino

MIC DEJUN

Pensiunea „Rio Divino” este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului salon si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara, 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol.

PISCINĂ

Pensiune cu piscina in Delta Dunarii, Pensiunea „Rio Divino” este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol si dispune de o piscina cu o suprafata de 150 m si piscina pentru copii.

PESCUIT

Activitățile pe care vi le propunem în această perioadă a anului includ: în primul rând, pescuitul sportiv/recreativ. Pescuit pe canal în incinta pensiunii, în extern sau la staționar pe malurile, pontoanele și digurile Pensiunii Rio Divino din Delta Dunarii.

Comuna murighiol reprezintă un punct turistic „fierbinte” al României. Aceasta este situată în Rezervația Biosferei Delta Dunarii, rezervație protejată de lege. Această comunitate este înconjurată de lacuri cu apa atat dulce cat si sărată (Lacul Murighiol, Lacul Murighiol II, Lacul Sărat, Lacul Beibugeac).

 

Faleza Murighiol reprezinta o destinație locală de top pentru vizitatori, unde pot admira lebede, pelicani si alte specii de păsări maiestuoase.

Si pentru ca peisajul sa fie complet, apusul de la faleza va pune în evidenta Lacul Violet care își merita numele tocmai pentru culoarea pe care o capătă la apus.

 

Indispensabil din orice vizită deltaică este si pescuitul, așadar comuna Murighiol vine la pachet cu celebrul lac pentru pescuit sportiv, Lacul Pietrei, special amenajat cu scaune, mese, docuri.

 

Comuna Murighiol beneficiază de o dezvoltare rurală rapidă așadar se pot vizita si alte punte in scopul recreerii, precum tobogane cu apă, piscine, spa, pescuit, parcuri terase cu preparate tradiționale dunărene si multe altele ce merită descoperite la pas. Pentru orice călător, este bine de stiut că in localitate se găsește bancomat, supermarket, drum asfaltat, docuri pentru lansarea bărcilor pe apă, cabinet veterinar, farmacie.

Localizare pe hartă